Moderní design a atypický půdorys mycího centra na parkovišti OC Novodvorská

Mycí linky a boxy

Letos na podzim AutoMax Group předal nové samoobslužné mycí centrum u OC Novodvorská v Praze. Byla to výzva, protože pozemek a umístění mycího centra je atypické. Nový design jen podtrhuje jedinečnost tohoto samoobslužného mycího centra.

Koncept Line - přitahuje zákazníky

AutoMax Group dodává na trh samoobslužná mycí centra společnosti MIX S.r.l.. Italská společnost je světovým lídrem mycích technologií a systémů.

Nyní přišli s konceptem LINE, tento spojuje prvotřídní mycí technologie, spolehlivost a špičkový design.

Technický a estetický design Line vizuálně ohromuje. Ve dne fascinuje a i v noci přitahuje nespavé zákazníky. Jedinečný světelný systém Line usnadňuje identifikaci mycího centra, a tím k němu urychluje přístup.

Navíc nový design zahrnuje mnoho inovací. Koncept Line využívá ke snížení spotřeby energie výhradně LED osvětlení, všechny kryty jsou vyrobeny z recyklovatelného hliníku. Výrobce si totiž dal závazek snížit svými produkty uhlíkovou stopu.

Samoobslužné mycí centrum OC Novodvorská

I v novém samoobslužném mycím centru u OC Novodvorská jsme uplatnili nový design. Mycí centrum je na vyvýšeném otevřeném parkovišti pro zákazníky obchodního centra. I proto jsme byli při výstavbě mycího centra limitováni prostorem. Výsledkem je umístění čtyř mycích boxů do tvaru L.

Jedna technická místnost je v úrovni samoobslužného mycího centra. Tam jsou umístěny technologie a vytápění. Kvůli omezenému prostoru a váze, bylo nutné druhou technickou místnost postavit mimo úroveň mycího centra. Druhá technická místnost s čistírnou odpadních vod byla tedy postavena v prostoru podzemních garáží. My v AutoMaxu si poradíme si i s netradičními výzvami.

Kompletní mycí programy

V samoobslužném mycím centru Novodvorská je kompletní nabídka mycích programů. Čtyři mycí boxy nabízí: chemické předmytí disků a karoserie, aktivní pěnu, mytí šamponem s mikropráškem, mytí kartáčem se šamponem, oplach čistou vodou, voskování, závěrečný oplach do lesku nebo závěrečný program sušení.

Unikátní je program moto bike. Program je určen pro mytí motocyklů a kol. Mytí probíhá vodou s nižší tlakem, než je tlak na mycí programy automobilů. Box je vybaven i programem pro dokonalé vysušení motorek a kol.

V mycím centru nabízí i doplňkové služby jako je myčka koberečků a vysavače. Zákazníci mohou platit hotově, nebo kartou, firemním zákazníkům nabízí platbu na fakturu.

Podrobný popis všech mycích programů, které můžete nabídnout svým zákazníkům v samoobslužném mycím centru, najdete v našem článku tady.

Fotogalerie

Poradíme si i s atypickým místem

Na trhu najdete mnoho dodavatelů, ale AutoMax Group je výhradním dodavatelem špičkových bezkontaktních mycích boxů společnosti MIX S.r.l. - jedničky ve svém oboru s dlouholetou tradicí.

Posoudíme vhodnost pozemku a zajistíme realizaci samoobslužného mycího centra od A do Z.

Kontaktujte nás, navrhneme Vám to nejlepší řešení!


Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás